Vanwege COVID-19 kan de levering langer duren dan normaal, bij vragen neem gerust contact met ons op!

Over Ons

Betaalbare kwaliteit. Echt waar.

Een paar jaar geleden zijn we begonnen met EasyBuds. De reden? We kwamen geen draadloze oordopjes tegen voor een betaalbare prijs van hoge kwaliteit. Daar wilden we verandering in aanbrengen. Daarom zijn we onze eigen oordopjes gaan ontwikkelen.

Kwaliteit, gebruikersgemak en eerlijke prijzen

Bij EasyBuds gingen we aan de slag om onze eigen draadloze oordopjes te maken. Wel vonden we dat de oordopjes aan een aantal vereisten moesten voldoen. Zo werden onder andere hoge geluidskwaliteit, gebruiksgemak en duurzaamheid meegenomen in onze beslissingen. Om de kosten zo laag mogelijk te houden hebben we besloten om de oordopjes alleen via onze eigen website te verkopen, zodat er geen extra kosten zouden zijn voor jou als klant. Bij EasyBuds staan we 100% achter ons product. We weten wat we verkopen. Bevallen je oordopjes toch niet? Binnen 14 dagen heb je recht op een niet-goed-geld-terug-garantie.

 

We gaan internationaal!

EasyBuds begon op de Nederlandse en Belgische markt. En we zijn trots. Trots op het feit dat al onze klanten ontzettend blij zijn met onze draadloze oordopjes. Met ruim 15.000 tevreden klanten en na het winnen van verschillende prijzen kunnen we met zekerheid stellen dat onze oordopjes een groot succes zijn. EasyBuds is er klaar voor om in 2020 internationaal aan de slag te gaan. En we houden ons aan dezelfde beloftes. Oordopjes van een hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs.

 

De SmartPods 2020 zijn nu te koop via onze website en kunnen tevens wereldwijd besteld en verscheept worden.